Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer + Even Skin Tone Beautifying Foundation

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation01

Ik kon niet wachten om de nieuwe Catrice foundation en concealer uit te proberen, beiden hebben namelijk een lichte kleur die er ook écht licht uitziet. Zijn mijn gebeden dan eindelijk verhoord? Ik heb afgelopen dagen zowel de Liquid Camouflage High Coverage Concealer als de Liquid Camouflage High Coverage Concealer gedragen. Hierbij mijn review!

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation02

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation03

De concealer belooft elke donkere kring en pukkel te camoufleren. En behalve goede dekking, is er ook aan de houdbaarheid gedacht en zegt de concealer zelfs waterproof te zijn. Hij is verkrijgbaar in twee tinten. Ik laat je 010 Porcellain zien, de lichtste variant.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 010 Porcellain € 3,59

Deze foundation belooft pigmentvlekjes te verminderen, maar daar heb ik gelukkig nog geen last van. Deze foundation bedekt tevens onregelmatigheden en roodheden en belooft een medium tot hoge dekking. Ik kocht hem voornamelijk voor de kleur. De foundation is in vier tinten verkrijgbaar en begint deze keer niet bij 010 maar al bij 005!

Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation 005 Even Ivory € 7,59

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation04

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation05

De concealer zit in een eenvoudige huls met sponsapplicator.

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation06

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation07

De kleur vind ik (ook al is het een 010 en geen 005) heel licht ogen.

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation08

Gezicht zonder make-up

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation09

Concealer aangestipt

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation10

En ingeblend.

De Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer is ietwat geel, maar ook heel erg licht. Hij is licht genoeg voor mijn huidskleur! Ook dekt hij prima, zeker wanneer je foundation onder de concealer draagt. Wel vind ik het jammer dat er maar tinten verkrijgbaar zijn, want twee is wel erg weinig. Van mij mogen er nog wel wat meer lichte tinten komen, ook met roze en neutrale ondertoon. Maar het begin is in ieder geval al gemaakt!

Echt waterproof is de concealer niet, maar hij kan wel tegen een stootje. Hij blijft bijna de hele dag zitten, vooral onder mijn ogen. Op plekken waar de huid wat vetter kan zijn heeft de concealer het iets zwaarder. Maar ik heb niks te klagen, ik vind het een prima concealer.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 010 Porcellain € 3,59

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation11

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation12

De foundation zit in een matglazen flesje, het ziet er stijlvol en duur uit.

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation13

Maar oh, wat lijkt de foundation geel!

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation14

Zeker in vergelijking met de concealer.

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation15

Foundation aangestipt

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation16

En ingeblend.

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation17

Nog even wat extra concealer…

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation18

…en de basis is klaar!

Zo geel als de Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation geswatcht lijkt, is hij gelukkig in gebruik helemaal niet. Hij is een beetje te geel voor mijn huidskleur, maar dat zie je bijna niet. Alleen bij de randen van mijn gezicht, als je heel goed kijkt. De foundation belooft medium tot volledige dekking, maar ik vind hem eerder licht tot medium dekken. Kijk maar naar de neus en de kleine pukkeltjes op mijn voorhoofd en kin.

Op de foto’s draag ik de foundation zonder poeder, maar die heeft hij wel nodig. Want zelfs met poeder gaat de foundation snel glimmen en glijden. Ik denk dat mijn huidtype er wat te vet voor is, zeker op de T-zone. De foundation blijft daarom niet zo heel lang zitten; rond een uur of 4 heb ik wel een touch-up nodig. Helaas, dit is niet mijn cup of tea. Een foundation die goed dekt en mat oogt, vind ik beter passen bij mijn huid.

Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation 005 Even Ivory € 7,59

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation19

Full-face met de concealer en foundation.
Geen gezichtspoeder, wel bronzer en blush.

catrice_even_skin_tone_beautifying_foundation_liquid_camouflage_high_coverage_foundation20

Ik ben heel blij met de kleuren van de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer en Even Skin Tone Beautifying Foundation. Ze zijn echt licht! De foundation past helaas niet zo goed bij mijn huidtype, maar de concealer komt aardig in de buurt van mijn favoriete Collection concealer. Hij is nog iets te geel, maar wel heel erg licht, goed dekkend en lang houdbaar.

Ik kan niet wachten tot er nog meer lichte kleuren uitkomen, ook bij andere foundations en concealers. Dit is een eerste stap in de goede richting, iets waar de andere drogisterij merken nog van kunnen leren.

Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en in de Kruidvat webshop.


Reacties

Door Natasja op 18 augustus 2015 06:13

Wat een goed geschreven eerlijke review! De concealer lijkt mij erg mooi en fijn voor onder de ogen. Op andere plekken… Hmmm…
Jammer dat de foundation slecht blijft zitten op een vettigere huid. En natuurlijk dat hij gern medium tot hoge dekking heeft. Ik ben benieuwd hoe deze foundation is bij iemand met een normale huidtype!

[Beantwoorden]


Door sophie op 18 augustus 2015 06:23

zalig, een lichte concealer en foundation! ik snap helemaal wat je probleem is met een lichte huidskleur, ik heb nog een tint lichter van huid dan jou :( zelfs in mac heb ik last met het kopen van een concealer of foundation… balen dus haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2015 om 17:13:

Ik ook, maar gelukkig heeft MAC een foundation in NW10, dat is mijn life saver haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 18 augustus 2015 06:41

Wat klinken dit als fijne producten en wat prettig dat Catrice de lichtere kant op gaat. Nu inderdaad nog veel meer kleuren uitbrengen, zodat mensen met een rozere ondertoon ook een fijne (lichte) foundation hebben. De concealer daar heb je mij nieuwsgierig naar gemaakt, die ga ik volgende keer meenemen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 augustus 2015 06:46

Ik vind het effect van de foundation erg mooi.. Ik zou hem alleen nooit kopen, ik haat een glimmende T-Zone en heb daar toch nogal snel last van.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 18 augustus 2015 06:51

Leuk dat je deze reviewt, ik was er zo benieuwd naar! Zeker omdat het bij ‘mijn’ Kruidvat nog niet te koop is :). De concealer vind ik eentje om te onthouden, maar ik moet de foundation nog even testen al hij hier is. Ik heb een droge huid, dus misschien dat hij wel bij mijn huidtype past. Dat wordt gewoon even proberen!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 18 augustus 2015 07:19

Ik denk dat de foundation te geel is voor mijn huidje, maar wauw de concealer wil ik absoluut proberen! Fijne review, heerlijk om het zo uitgebreid te kunnen lezen!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 18 augustus 2015 07:25

Ik gebruik al tijden dezelfde foundation van L’oréal. Sinds ik mijn huid reinig met olijfolie heb ik eigenlijk niet eens meer foundation nodig!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 18 augustus 2015 07:41

Klinkt erg goed. Ik heb alleen net een nieuwe foundation aangeschaft. :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 18 augustus 2015 07:58

Echt leuk dat de foundation en concealer geschikt zijn voor de lichte huid. De concealer lijkt me heel fijn, de foundation kan me niet helemaal overtuigen omdat hij een beetje geel is. Goede review!

[Beantwoorden]


Door Laura Steenks op 18 augustus 2015 08:10

Wat jammer dat de foundation een aantal minpunten heeft. De concealer zou ik wel eens willen gebruiken, dus die ga ik binnenkort maar eens aanschaffen. :) Sidenote: in de intro noem je dat je twee keer de concealer hebt gedragen, eentje daarvan moet natuurlijk de foundation zijn. ;)

[Beantwoorden]


Door Martina op 18 augustus 2015 08:47

De concealer wil ik straks zeker graag zelf proberen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 augustus 2015 08:53

Gisteren deze combi de hele dag op gehad, nadat ik hem vorige week al een paar uurtjes op had gehad. Ik heb de donkerdere kleur concealer en 1 tintje donkerdere foundation. Bij mij vallen beiden kleuren iets donkerder uit dan op het eerste gezicht leek, maar omdat ik door mijn vakantie wat verkleurd ben, is dat nu net iets te licht, maar het staat niet lelijk ofzo. De concealer blijft heel goed zitten bij mij en de foundation met een goede dosis poeder ook. Fijne review! En wat een mooie producten heeft Catrice weer uitgebracht he?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2015 om 17:14:

Ja, ze blijven het goed doen! :ja:

[Beantwoorden]


Door Jamey - Beauty Unboxing op 18 augustus 2015 08:59

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 18 augustus 2015 09:01

Ik vind dat hij er echt mooi uitziet, ik hou wel van een lichte dekking! Misschien moet ik hem zelf ook maar eens uitproberen =D

[Beantwoorden]


Door Margot op 18 augustus 2015 09:22

Fijn dat er nu lichtere kleuren beschikbaar zijn, die kan ik in de winter wel gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Kayla op 18 augustus 2015 09:23

Beide producten zien er goed uit, fijn ook dat ze zo’n lichte kleur hebben. Ik ga deze producten zeker nog uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 18 augustus 2015 09:23

Hier was ik echt super benieuwd naar!! De concealer ga ik denk ik ook maar proberen!!

xx

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 18 augustus 2015 09:25

Hij ziet er heel goed uit, maar ik blijf toch bij mijn oude vertrouwde.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 augustus 2015 09:30

Ik ben echt enthousiast dat ze eindelijk een licht genoege kleur hebben. Eindelijk!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 augustus 2015 09:32

Wat fijn dat je er zo snel een review van hebt gemaakt! Ik denk dat ik zowel de concealer als de foundation wel ga aanschaffen omdat ze zo licht zijn en ze lijken mij ook best fijn! Wel hoop ik dat de foundation bij mij niet zal gaan glijden, maar daar heb ik behalve als het 30 graden is gelukkig niet zo snel last van.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 18 augustus 2015 09:34

Fijn dat er nu ook een lichte concealer en foundation is, helaas wel allebei geel!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 18 augustus 2015 09:35

De foundation vind ik wel erg mooi, hier ga ik zeker eens een kijkje bij nemen :) Wie weet vind ik eindelijk eens een budget foundation :D

[Beantwoorden]


Door lot op 18 augustus 2015 09:41

Mijn favoriete concealer ever is de Collection concealer. Alleen wel bijna op :/ .

Als je zegt hij komt in de buurt, is dit dan ook echt een vervanger? Of zeg je, ik zou toch voor collection gaan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2015 om 17:15:

Collection blijf ik het fijnst en perfect qua kleur vinden, maar ik weet niet wat voor huidskleur jij hebt. Deze van Catrice is iets geler.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 augustus 2015 09:43

Oh, dat ziet er goed uit! Zonde dat ‘ie voor jou niet helemaal goed werkt. Ik hou juist wel van dewy foundations en heb ook niet zoveel dekking nodig, dus denk dat ‘ie wel bij me past.

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 18 augustus 2015 09:57

Het eindresultaat zo op de foto ziet er goed uit! Wat goed dat er lichtere kleuren komen bij Catrice, kunnen niet alleen drogisterijmerken maar ook een aantal high end merken nog wat van leren..

[Beantwoorden]


Door Romy Morgan op 18 augustus 2015 09:59

Ahhh een budget lichte concealer! Ik ben zelf nogal geel dus deze ga ik zeker uitproberen :D

[Beantwoorden]


Door Syl op 18 augustus 2015 10:00

Het effect ziet er op de foto’s goed uit. Zeker een foundation om te onthouden.

[Beantwoorden]


Door Hester op 18 augustus 2015 10:05

Super licht inderdaad! Ik weet niet of de foundation wat voor mij zou zijn en ik ben ook niet speciaal heel licht, maar het is wel een slimme zet van Catrice.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 18 augustus 2015 10:07

Wat een fijne review. Ik was al benieuwd naar de concealer, want ook mijn favoriet is die van collection (:

[Beantwoorden]


Door Katja op 18 augustus 2015 10:11

Hooi Vera. Ik heb een vraag voor jouw. Ik had laats een foundation gekocht, maar die bleek te donker te zijn. Nu heb ik er 1 die al beter is. Maar hoe kan je weten welke kleur foundation het beste bij mijn huidskleur past? Ik hoop dat je me kan helpen. Misschien ga ik ook die van Catrice proberen. Welk nummer foundation raad je aan die ik moet kopen. Ik heb een normale huidskleur. Niet te licht en niet te donker.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2015 om 17:16:

Dat kan eigenlijk alleen door hem op je gezicht uit te proberen, een beetje op je kaaklijn bijvoorbeeld. Goed uitsmeren en bekijken in daglicht.

[Beantwoorden]

Katja antwoordt op 18 augustus 2015 om 23:08:

Oke heel erg beankt voor je advies!

[Beantwoorden]


Door manon op 18 augustus 2015 10:20

Die concealer schaf ik misschien wel aan als ik een nieuwe nodig ben! Vind de foundation ook wel erg mooi met de fullface make-up!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 18 augustus 2015 10:22

Fijn dat de concealer prima werkt, ik heb deze gister namelijk op de gok gekocht zonder reviews te lezen :roll:

[Beantwoorden]


Door Romina op 18 augustus 2015 10:27

Ik ben enorm benieuwd naar de concealer! Iedereen vergelijkt hem met die van Collection, dus misschien hoeven we niet meer naar Engeland voor de beste goedkope concealer :D Jammer wel dat de foundation gaat glimmen. Is helaas niets voor mij dan ;D

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 18 augustus 2015 10:50

Ik was al zo benieuwd naar deze nieuwe foundation en concealer van Catrice! Beide producten klinken erg goed! Fijn dat ze allebei licht genoeg zijn, dat zie je niet vaak bij drogisterij merken! De foundation is voor mijn huidstype denk ik juist wel geschikt want ik heb een hele droge huid dus bij mij glijden foundation’s niet zo snel. En ik hou juist niet van matte foundations dus misschien is dit wel wat! :-)

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 augustus 2015 11:03

De concealer ga ik wel proberen! maar de foundation word hem niet met mijn vettig huidje helaas, dan blijf ik wel bij de all matt plus foundation.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 augustus 2015 11:07

Ik kocht de concealer ook direct maar de foundation klinkt niet zo fijn, ik wil ook echt dat het lang blijft zitten!

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 18 augustus 2015 11:20

De concealer zou ik wel eens willen proberen, ik heb namelijk een gele ondertoon! De foundation zou ik laten liggen. Erg fijn artikel!

[Beantwoorden]


Door Silke op 18 augustus 2015 11:48

Ik vind de Velvet Finish concealer van Catrice erg fijn in gebruik, dus deze maakt me ook benieuwd! De kleuren zijn lekker licht, dat is altijd goed!

[Beantwoorden]


Door BeautyLife op 18 augustus 2015 11:52

Wat fijn dat je zo’n lichte concealer en foundation hebt kunnen vinden! Het lijken me beide ook hele fijne producten! xx

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 18 augustus 2015 12:09

Wat een prachtige foto’s, Vera! Ik heb de foundation al een tijdje op het oog – aangezien ik ook een onwijs licht huidje heb. Denk dat ik hem binnenkort toch maar even aan ga schaffen, hij klinkt erg fijn net als de concealer :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2015 om 17:16:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Kiara op 18 augustus 2015 12:25

Wel frustrerend dat dit soort (budget) merken nog steeds geen rekening houden net de donkere huid.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2015 om 17:16:

Ja, hoogtijd dat daar eens verandering in komt.

[Beantwoorden]


Door MarieBeauty op 18 augustus 2015 12:34

Het lijken me erg fijne producten! Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de concealer.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 18 augustus 2015 12:38

Ah hier was ik al benieuwd naar! Zoo fijn dat er eindelijk lichtere kleuren zijn, alleeen dekking is inderdaad vrij licht. Dat vind ik wel jammer!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 18 augustus 2015 12:51

Ziet er opzich mooi uit!

x

[Beantwoorden]


Door Maddy op 18 augustus 2015 13:04

Vera!
Ik lees net uit verveling oude tags van je terug via Versus A.
Mag ik vragen welke lippenstift je op hebt op de eerste foto van de my life in 20 questions? Je hebt op die foto iets van een bruin jasje aan!
Ik moet die lippenstift hebben! :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2015 om 17:17:

Ik denk als ik het zo zie dat dat Please Me van MAC is!

[Beantwoorden]


Door Minke op 18 augustus 2015 13:05

Denk niet dat dit geschikt is voor mij :( volgens mij heb ik nog een stuk vettere huid dan jij, dus die foundation wordt ‘m sowieso niet..

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 augustus 2015 13:11

Catrice heeft nog een goede concealer. Een soort draaipen met kwast, deze is er ook in de kleur ivory en niet zo geel (tenminste bij mij niet) Ik gebruik hem al wel een jaar lang en bevalt erg goed ! Misschien ook wat voor jou ?
Liefs

[Beantwoorden]


Door JoLZ op 18 augustus 2015 13:16

fijne review, lijkt me een prima concealer :)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 18 augustus 2015 13:29

Eerlijke review! De foundation lijkt mij fijn voor in de winter. Dan heb ik een iets wat droge, en erg lichte huid. Ik ben ook altijd opzoek naar lichte foundations. Ik heb niet heel veel dekking nodig, dus ik denk dat ik deze eens ga proberen!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 18 augustus 2015 13:33

Dat lijkt me best een fijne concealer! Ik schrok even van de prijs van de foundation, hallo, Catrice! Even iets anders: wat zijn je wenkbrauwen in onbewerkte versie eigenlijk mooi, dat bijtekenen heb je helemaal niet nodig. x

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 augustus 2015 13:49

Wat een fijne en duidelijke review!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 18 augustus 2015 14:28

Erg goede review weer! De concealer spreekt me erg aan, als mijn concealer van elf op is, ga ik zeker voor deze!

[Beantwoorden]


Door Eva op 18 augustus 2015 14:33

Wat een eerlijke review Vera! Zelf gebruik ik deze foundation en concealer nu een aantal dagen en ik ben echt fan! Ik heb een gemengde huid, wat droger rond mijn kaaklijn en wat vetter op mijn t-zone, maar met de Nivea Aftershave als primer (tip van Nikkietutorials) blijft deze foundation bij mij perfect zitten :)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 18 augustus 2015 14:53

Mooie verpakking zeg, logisch dat de prijs dan wat omhoog is gegaan. Het lijken me ook fijne producten voor die prijs :)

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 18 augustus 2015 15:47

Wat een duidelijke review! Ik ga de concealer aanschaffen want deze lijkt mij zeker de moeite waard.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 18 augustus 2015 15:55

Yes! Eindelijk een lichte foundation met een gele ondertoon! Normaal zijn de lichtere heel roze naar mijn mening. Ik heb deze foundation laatst gekocht dus ik ga hem gauw gebruiken! De concealer heb ik ook al in gebruik, en inderdaad, hij komt heel dicht bij de collection in de buurt en voor mij nog een tikje fijner omdat hij dus een vrij gele ondertoon heeft. Love it ^^)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 18 augustus 2015 16:00

Staat je goed ondanks de gele ondertoon. Persoonlijk vind ik je huid zo ook al heel mooi ondanks geen volledige dekking, maar ik ben zelf ook altijd van de full coverage. dus ik snap je wel. En goed blijven zitten moet ie ook zeker. Dus dan valt deze al af. Maar de concealer ziet er goed uit. Ik heb afgelopen week de cream concealer gekocht, en tot nu toe ben ik er niet tevreden over. Na een uurtje of 2 zit hij echt cakey bovenop mijn huid, zeker daar waar ik de puistjes heb (meer rondom mijn porien dicht bij de neus zeg maar), en onder de ogen heb ik deze nog niet gebruikt, (heb hele donkere kringen) en ben ook bang dat ie daar veel te droog en cakey zal zijn. Mijn huid is daar extreem dun dus ik krijg al snel lach rimpeltjes daar. Mijn vraag is dus eigelijk, ik ben op zoek naar een goede budget vervanger voor mijn Estee Lauder Double Wear stay in place concealer. Dekt deze van Catrice echt goed? Of heb je misschien een andere concealer in gedachten die goed is om echt donkere kringen te camoufleren zonder dat ie cakey wordt? Alvast heel erg bedankt. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2015 om 17:19:

Ik heb geen ervaring met de concealer van EL, maar hoewel de dekking van deze concealer goed is, is hij niet énorm dekkend. Ik vrees dat hij voor donkere kringen nog niet genoeg dekt.

[Beantwoorden]

Lilussh antwoordt op 21 augustus 2015 om 12:07:

Probeer de LA Girl Pro concealers. Er zijn heelveel reviews op youtube. Erg dekkend en ze kosten maar 7,95.

http://www.themakeupspot.nl/Gezicht/Concealer#category_id=69&page=0&path=68_69&sort=rating&order=DESC&limit=51&min_price=2&max_price=63&manufacturer%5B%5D=86&inassortiment=on

xxx

[Beantwoorden]


Door mikkie op 18 augustus 2015 16:07

Ik heb hem toevallig vandaag gehaald – de foundation. Voelt wat plakkerig, maar niet op een heel vervelende manier. Wel blijft m’n neus lekker glimmen. . Wel in de donkerste kleur, want zo in de zomer moet ik die lichte tinten echt niet proberen- en hij is zelfs nu nog een beetje aan de lichte kant. Op foto’s ziet het er echter best goed uit, vind ik zelf.

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 augustus 2015 16:17

ik wil zelf heel graag de concealer proberen!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 18 augustus 2015 17:03

Zelf gebruik ik ook de Collection concealer, die is echt heel fijn en de perfecte kleur. Jammer genoeg nog geen goede concealer gevonden om deze te vervangen. Zelfs Kiko hier heeft niet zo een lichte..

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 18 augustus 2015 17:25

Super fijne review. Ik ben toch bang dat ik hem te geel ga vinden! Dus ik sla m over!

[Beantwoorden]


Door Talia op 18 augustus 2015 18:06

Hoera!!! Ik kan zo slecht, echt lichte, foundations met gele ondertoon vinden! De meeste hebben een roze ondertoon. Mac zou een NC10 moeten maken.

Ik ben echt super blij met je review! Ik heb de NYX concealer al gekocht op jouw aanraden.

Mocht je ooit nog eens online gaan bestellen: NYX Stay Matte But Not Flat foundation in 01 Ivory is ook licht met (extreem) gele ondertoon. (ook in Amsterdam bij de Douglas overigens.)
En Wet ’n Wild Coverall Cream foundation in 815 Fair is licht met een neutralere ondertoon! Beide onder de 10 euro! :D Hoera!

[Beantwoorden]


Door Stasja op 18 augustus 2015 18:06

De concealer lijkt me heel fijn om eens uit te proberen! De foundation is iets te dekkend voor mij nu in de zomer, maar misschien perfect voor de winter.

[Beantwoorden]


Door Victoria op 18 augustus 2015 19:44

Ik vind het er wel mooi uitzien! En yay dat het aan de gelige kant zit!
Voor de NC mensen bij MAC lijkt dit mij een goedkopere uitkomst, aangezien vrijwel alle drugstore foundations die ik heb geprobeerd (op na Maybelline en L’oreal) altijd vrij roze zijn wat mijn gelige/olijf huid niet echt matcht! xx

[Beantwoorden]


Door Mieke op 18 augustus 2015 19:44

Wauw! Wat tof dat Catrice nu zo’n lichte concealer heeft! Ik vind beide producten goed uitkomen op je huid!

[Beantwoorden]


Door Carmen Jardin op 18 augustus 2015 21:24

Die concealer klinkt heel fijn! Die moet ik maar is gaan kopen. De foundation moet ik denk ik overslaan. Ben bang dat er siliconen inzitten, iets waar mijn huid echt niet tegen kan.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 augustus 2015 21:38

Hele fijne review, dankje Vera!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 18 augustus 2015 23:09

Wauw, ik ben helemaal onder de indruk. Heel mooi effect en ook leuk dat er zo’n lichte kleuren beschikbaar zijn!!! Handig!

[Beantwoorden]


Door Jenny op 18 augustus 2015 23:58

Fijn zo’n eerlijke reviews altijd!
I :love: catrice. Heb zelf ook een lichte huid, maar deze foundation laat ik liever liggen.
Heb echt snel last van glimmende huid, en alle foundation glijdt dus na een beetje warmte van m’n gezicht.

Heeft iemand ervaring met goede matterende foundations in lichte huid types ?? Mag best High end zijn ..!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 19 augustus 2015 13:21

Fijne review! Ik denk dat ik vanmiddag toch maar even naar de Kruidvat ren voor de concealer! ^^)

[Beantwoorden]


Door Andréa op 19 augustus 2015 14:29

Oehh, dit ziet er interessant uit! De foundation lijkt me wel wat voor de winter, als m’n huid wat droger is.
x

[Beantwoorden]


Door Amber op 19 augustus 2015 17:47

Wil je een nieuwe home tour doen? Bij de laatste video had je nog lege muren en plekken die nog niet af waren en ik wil graag zien hoe het is geworden

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 19 augustus 2015 19:37

Het klonk veelbelovend, maar ik vind het eigenlijk maar een tegenvallend resultaat. Ik heb zelf ook een vrije vette huid en dan wil ik een foundation die blijft zitten en niet na een paar uur al van mijn huid verdwenen is.
xx

[Beantwoorden]


Door LooksandLifestyles op 19 augustus 2015 23:41

Het flesje van de foundation ziet er echt prachtig uit. Jammer dat de foundation niet goed blijft zitten op jouw huid. Nu weet ik dus ook dat ‘ie niks voor mij is, aangezien ik ook een vette huid hebt. Fijne review!

[Beantwoorden]


[…] Studio Fix Fluid NW10 Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 010 Porcellain – review Catrice Eyebrow Set – […]


Door Lisa op 20 augustus 2015 11:46

Ik vind de gele ondertoon juist een must in lichte foundation en concealer. Dat past perfect bij mijn huidskleur. Het zou nog beter zijn als budget merken met meerdere kleurkeuzes komt waaronder ook dus lichte kleuren met roze en neutrale ondertoon zodat ze nog toegankelijker worden voor verschillend huidskleuren en ondertonen, zoals Mac ook heeft.

[Beantwoorden]


Door Romy op 20 augustus 2015 19:03

Fijn dat het (bijna) de goede kleur is! Misschien moet ik ook maar even een kijkje gaan nemen :)

[Beantwoorden]


Door Amarens op 20 augustus 2015 21:02

Zo blij dat er eindelijk een lichte budget kleur is, ik heb de foundation gelijk gekocht haha :D

[Beantwoorden]


Door Lilussh op 21 augustus 2015 12:05

Ziet er goed uit, een concealer hoeft niet duur te zijn. De LA girl Pro concealers zijn mijn favorite en ook goedkoop.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 21 augustus 2015 15:24

Deze producten maken je huid erg mooi egaal

[Beantwoorden]


Door Samantha - Daily Pleasures op 21 augustus 2015 15:44

Heel erg fijn die lichte kleurtjes. Vind het wel jammer van de dekking!

[Beantwoorden]


Door Bente de Kroon op 21 augustus 2015 18:14

Ik gebruik die concealer ook, ik vind het superfijn.
hij is licht, dekt perfect (naar mijn voorkeuren) en blijft goed zitten.
Het enige nadeel vind ik dat het heel veel glanst (bij mij dan), maar dat is dan weer optelossen met wat poeder ^^)

Ik vind het zeker een aanrader en blijf het voorlopig nog mooi gebruiken ;)

xx Bente

bentedekroon.blogspot.nl

[Beantwoorden]


Door anna op 22 augustus 2015 11:27

Die concealer ziet er goed uit. Jammer dat de foundation iets te geel is, al moet ik zeggen dat ik het bijna niet zie. Zonder poeder vind ik het eigenlijk nog mooier bij je, maar ik snap wel dat het dan gedurende de dag heel erg gaat glimmen, dat heb ik ook. Catrice foundations skip ik ook vaak, omdat ze veel te vettig zijn voor mijn huid.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 24 augustus 2015 21:50

Ik heb al heel wat verschillende concealers gehad (gebruik ’t eigenlijk alleen onder m’n ogen), maar ik heb uitgevonden dat ik ze in stick-vorm het fijnste vind. Ik heb er één van Rimmel die voor mij het best werkt. Niet stroef en dekt goed zonder schilferig te worden. Ben inmiddels al aan m’n derde of vierde bezig. :)

[Beantwoorden]


Door Merle op 26 augustus 2015 13:50

Ik heb die concealer, alleen dan de 020 en ik vind hem echt super fijn!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 16 september 2015 22:55

ik ga hem morgen kopen want ik heb heel je review gelezen en nu word ik zelf ook nieuw schierig Hahahah :love: <3

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 2 november 2015 02:52

Grappig dat jij last hebt dattie gaat glijden! Ik heb dat dus totaal niet! Zowel foundation als concealer blijft prima zitten terwijl ik toch ook een wat vettigere t zone heb. Alleen op mn neus niet, maar dat komt omdat ik vaak langs mn neus wrijf???? zo zie je maar weer dat het soms heel persoonlijk is hoe een product uit pakt!:)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 5 maart 2016 18:59

Echt een super leuke review en ook heeeeel goed geschreven :ja:
Ik ga Maandag meteen naar de kruidvat om de concealer te halen.
Wel jammer dat de foundation niet super goed dekt en dat hij er snel afgaat. :ahh:
Super leuke review ik vind het ook fijn dat je ook gewoon low-budget producten test <3

[Beantwoorden]


Door julia op 14 maart 2016 17:02

deze concealer is mijn eerste concealer ^^) En ik moet zeggen hij is echt geweldig :love: Ik heb hem in de kleur 020 light beige

[Beantwoorden]


Door julia op 14 maart 2016 17:08

heeft iemand een tip voor een look die niet te overdreven is voor een 14 jarige? ik wil namelijk wel eens wat anders tot nu toe draag ik alleen nog maar mascara en en concealer. En soms lippenstift in een nude kleur maar dat draag ik alleen in de weekenden en vakanties. ^^) zou je als je iets weet er miss ook gelijk de namen van de producten er bij willen zetten? :wave:

[Beantwoorden]


Door Amber op 23 mei 2016 11:24

De Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer is nu ook verkrijgbaar in de kleur 005 light natural!!

[Beantwoorden]